Popis
- Dezerty - čokoládu môžete rozpustiť vo vodnom kúpeli a zaliať s ňou napríklad ovocný šalát alebo pohár
- Pečenie - nasekajte čokoládu na drobné kúsky a vmiešajte ju do cesta na bábovku alebo sušienky
- Zmrzlina - nasekaná horká čokoláda urobí z vašej domácej zmrzliny delikatesu
- Raňajky - nalámanou čokoládou obohatíte svoju kašu a sypké müsli
Značka Jardion Bio je od roku 1995 súčasťou skupiny Léa Nature, ktorá jej uvedením na trh chcela predstaviť výrobky prispievajúce k blahu človeka a prírody. 80 % výroby Bio Jardin sa sústreďuje vo Francúzsku, ide teda o miestneho regionálneho výrobcu. Aj väčšinu surovín značka získava priamo z Francúzska. Spoločnosť navyše daruje 1 % svojho obratu združeniam na ochranu životného prostredia.
Kakao na výrobu čokolády je starostlivo vyberané a vďaka jeho vysokej kvalite získava výrobok typickú intenzívnu čokoládovú arómu.
Bio potraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zaisťuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich bio kvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Chcete vedieť viac o ekologickom poľnohospodárstve? Prečítajte si články v našom bioseriálu.
Zloženie
Kakaová hmota* z Peru, trstinový cukor*, karamelizované MANDĽOVÉ lupienky* 12 % (MANDLE* 8,4 %, trstinový cukor*), kakaové maslo*. Obsah kakaovej sušiny najmenej 58 %. Môže obsahovať stopy mlieka, lepku a ostatných orechov. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Orechy
Skladovanie
Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Uchovávajte na tmavom, suchom a chladnom mieste.