Popis
Využitie:
- Polievky - strukoviny dobre ladia so zeleninou, hubami, zemiakmi, obilninami.
- Placky - rozmixujte varenú strukovinu, pridajte korenie, bylinky, vajíčko a múku, tvorte placky a smažte dozlatista z oboch strán.
- Zapečená - fazuľu môžete zapekať podobne ako mleté mäso, napr. na lasagne alebo musaku.
- V omáčke - fazuľa môže skvele nahradiť mäso v omáčke.
- Kaša - rozmixovaná strukovina slúži dobre ako príloha.
- Šalát - vychladenú fazuľu možno zamiešať do šalátu a obohatiť tak jeho chuť.
- Nátierka - strukoviny mixujte s dusenou alebo pečenou zeleninou, s uvarenou ryžou, s vločkami, s hubami, s uvarenými obilninami, s nátierkami z orechov a semienok, s trochou kvalitného panenského oleja.
Zloženie
Fazuľa čierne oko. Môže obsahovať stopy lepku.Skladovanie
Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.