Popis
Pripravené placky môžete smažiť na panvičke dozlatista alebo ich môžete upiecť v rúre na papieri na pečenie potretom olejom. Do zmesi pridáte iba vodu a soľ, nepotrebujete žiadne vajcia, karbonátky držia pekne samé.
Zmes môžete použiť aj ako plnku do plnených paprík.
Pohánka sa k nám dostala v 15. storočí z Ruska a stala sa súčasťou českých jedál predovšetkým na Morave. Obľúbená je zvlášť vo Francúzsku, kde sa z nej robia známe tradičné palacinky - sladké crepes a slané galettes.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Vločky OVSENÉ jemné*, semená slnečnice*, sušené droždie jedlé so SLADOM (sušené droždie jedlé, SLADOVÝ výtažok 7 %), pohánka lámanka*, sušená mrkva*, sušená cibuľa. môže obsahovať arašidy, sójové bôby, orechy a sezamová semiena. *produkt kontrolovaného poľnohospodárstvaAlergény
Lepok
Skladovanie
V suchu. Chráňte pred teplom.