Popis
Využitie:
- Cestoviny - omáčku premiešajte s varenými cestovinami a posypte syrom, pre obmenu môžete skúsiť napríklad celozrnné cestoviny.
- Zapekané cestoviny - ak radi varíte na ďalší deň, skúste zapiecť varené cestoviny s touto omáčkou a s mozzarellou.
- Polievka - omáčka môže byť aj skvelým základom ľahkej talianskej paradajkovej polievky.
- Gnocchi - do omáčky môžete pridať napríklad sójové (prípadne kuracie) mäso na kocky, spoločne povarte a podávajte s gnocchi.
ARC EN CIEL pochádza z talianskej provincie Torino. Na svojom začiatku sa spoločnosť stala súčasťou projektu rozvoja horských talianskych regiónov. Práve preto sa ARC EN CIEL zameriavajú na obnovenie tradičných domácich receptov a regionálnych špecialít. Využívajú tiež výhradne suroviny od talianskych poľnohospodárov. V ich továrni v mestečku Cafassa na začiatku údolia Lanzo firma vyrába džemy, marmelády, ovocné šťavy a omáčky.
Tento výrobok docenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.
Zloženie
Paradajková šťava a dužina* 80,8 %, ZELER *, mrkva *, cibuľa *, extra panenský olivový olej *, jedlá soľ, bazalka * 1,3 %. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Zeler
Skladovanie
Po otvorení skladujte v chladničke (0 až +4 °C) a spotrebujte do 3-4 dní.