Popis
Využitie:
- pečivo - džem chutí skvelo natretý na čerstvom pečive
- omáčky - pre sladký variant omáčky stačí džem v hrnci rozohriať a nariediť vodou do požadovanej hustoty, potom už len trochu povariť, pokiaľ chcete mať omáčku slanú, použite namiesto vody červené víno, ochuťte kardamónom a riadne povarte
- dezerty - džem môže byť chutnou súčasťou toriet alebo pohárov ako ďalšia vrstva, tiež nim naplníte sladké pečivo, napríklad šišky alebo buchty
Značka ST. DALFOUR bola založení v roku 1984. Jej sídlo sa nachádza v regióne Akvitánia v juhozápadnom Francúzsku, ktorý je preslávený svojou kuchyňou a vínom Bordeaux. ST. DALFOUR sladí džemy zásadne ovocnou šťavou podľa starodávnej konzervačnej metódy. Túto metódu zaviedol prezident značky, keďže ju poznal zo svojho detstva, keď za vojny videl babičku, ako pri nedostatku cukru využívala hroznovú šťavu. Všetky ich výrobky sú najvyššej kvality, bez umelých farbív alebo konzervačných látok. ST. DALFOUR momentálne distribuuje svoje produkty do 70 krajín sveta.
Zloženie
Jahody (51%), neprisladená koncentrovaná ovocná šťava, želírujíca látka (pektin), citrónová šťava.Skladovanie
Skladujte v suchu, po otvorení uchovávajte v chladničke pri teplote 6 °C a spotrebujte do 3 mesiacov.