Popis
Ak chcete pripraviť z koncentrátu nápoj, rieďte ho 1:12 s vodou. Pridaná voda môže byť studená alebo aj horúca. Koncentrátom skúste napríklad osladiť vašu kašu na raňajky alebo s ňou ozdobte hotové pečené i nepečené dezerty.
Ovocie sa pri výrobe koncentrátu najskôr umyje, potom drví a následne lisuje. Získaná šťava sa ohrieva a odparuje. Pri tomto procese sa oddeľuje tiež aróma. Výrobok je filtrovaný a potom ešte dvakrát ohrievaný, čím sa zahustí. Nakoniec sa schladí a prečerpá do tankov ako čistá hustá tekutina bez sedimentu.
Spoločnosť SEVEROFRUKT bola založená v roku 1993. Zaoberá sa výrobou sušenej zeleniny a ovocia, ovocných koncentrátov a sterilizovanej zeleniny. Firma sa nachádza v Polabí v oblasti zvanej záhrada Čiech. Hlavným dodávateľom surovín na výrobu sú českí poľnohospodári.
Zloženie
Červená repa koncentrát 50 %, jablčný koncentrát 50 %.Skladovanie
Skladujte pri teplote do 25 ° C, po otvorení skladujte pri teplote 2-8 ° C.