Popis
Ocot je výborným dochucovadlom a zároveň konzervačným činidlom. S jeho pomocou môžete nie len spestriť svoje jedlá, ale aj zavárať. Jablčný ocot sa vyrába z jablčného muštu a má typickú žltohnedú farbu. Ocot býva tiež obľúbeným prídavkom do domácich čistiacich prostriedkov, keďže dokáže dobre prebiť nepríjemné pachy a má aj čistiace účinky. Jablčný ocot môžete dokonca využiť ako prísadu do kúpeľa: 1-2 dcl jablčného octu do vody na kúpanie alebo k opláchnutiu hlavy po umytí.
Zloženie
Jablčný ocot zo šťavy z celých jabĺk.
Skladovanie
Skladujte pri teplote do 25 °C.
-
Legislatívne zaradenie
Kvasný ocet - ovocný.
Správnosti a aktuálnosti informacíí o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizováné a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.
Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie a nemali by byť akokoľvek reprodukované bez predchádzajúceho súhlasu Country Life, s. r. o. ani bez riadného uvedenia zdroje.