Popis
Natrieť ju môžete na kvalitné pečivo alebo na krekry. Výborne chutí v kombinácii s čerstvou zeleninou. Vďaka praktickému baleniu sa hodí aj do batohu na túry - spolu s pečivom zasýti a na chrbte sa dobre ponesie. Deti si na nej pochutnajú ako na zdravej rastlinnej desiate.
Vykúzlite z nej aj pohostenie na oslavy alebo pre nečakanú návštevu. Stačí natrieť na kúsky pečiva, ozdobiť čerstvou zeleninou a trebárs olivami, a zdravé a chutné kanapky sú na svete. Vďaka kompletne rastlinnému a bezlepkovému zloženiu si na nej pochutnajú nie len vegáni, ale aj celiatici.
Využitie:
- nátierka - pečivo natreté s touto nátierkou stačí ozdobiť kúskami zeleniny
- plnka - vďaka výraznej chuti môžete nátierku pridať do vašej klasickej plnky
- slané pečivo - zapečená slaná štrúdľa bude výborná, keď ju zvnútra potriete nátierkou
Záručná doba 2 roky od dáta výroby je dosahovaná zahrievaním na sterilizačnú teplotu a následným šokovým chladením.
Česká potravinárska firma Amunak pôsobí na trhu už 8 rokov. Základ výrobkov tvoria predovšetkým strukoviny, obilniny, zelenina a ovocie. Spoločnosť dbá na zdravie a spokojnosť svojich zákazníkov, produkuje vegetariánske, vegánske a bezlepkové výrobky. Nepoužíva GMO suroviny, palmový olej a tuk.
Zloženie
Voda, hrachová bielkovina, zemiakový škrob, rastlinný repkový olej, amarant zrno 9 %, jarná zelenina (mrkva, fazuľové struky, karfiol), fermentovaná SÓJA a PŠENICA, SÓJOVÁ bielkovina, bylinky 0,48 %, morská soľ, sušená zelenina, korenie, kvasnicový extrakt, cukor, zahusťovadlo: guma eucheuma, guma guar, xanthan, farbivo: riboflavín, aróma.Alergény
Sójové bôby
Skladovanie
Skladujte v suchu pri teplote 2-25 °C. Po otvorení skladujte do 10 °C max. 48 hodín.