Popis
Z celozrnnej múky a bez vajec! Môžete ich uvariť úplne do mäkka alebo na skus, aby vydržali v šaláte.
Tieto cestoviny majú naprosto univerzálne použitie. Hodia sa do teplých aj studených šalátov ako príloha k dobrej omáčke a môžete ich aj zapekať.
Využitie:
- s omáčkou - zeleninová alebo smotanová, uvarené cestoviny stačí zaliať omáčkou a jedlo máte rýchlo na stole
- na sladko - z rozvareného ovocia urobíte skvelú omáčku alebo cestoviny len zalejte sirupom, zasypte kakaom či kokosom
- zapečené - uvarené, so zeleninou a zaliate smotanou ich môžete zapiecť v rúre
- šalát - vychladnuté cestoviny zmiešajte trebárs s fazuľami, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálievkou s kyslej smotany
Pšenica pochádza z divokých tráv a patrí k najstarším plodinám pestovaným človekom. Prevádza nás od počiatku poľnohospodárstva, teda mnoho tisíc rokov. Za tu dobu samozrejme vzniklo množstvo druhov a odrôd.
Planéta Zem každý rok vydá 600 miliónov ton pšenice, ktoré poskytnú potravu miliardám ľudí. Táto obilnina zostáva základom výživy človeka a poskytuje potravu väčšiemu počtu obyvateľov planéty než ktorákoľvek iná plodina.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácií, ktorý zaisťuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zaujíma Vás viac o ekologickom poľnohospodárstve? Prečítajte si články v našom bioseriáli.
Zloženie
Celozrnná PŠENIČNÁ múka*. Môže obsahovať stopy vajec. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok
Skladovanie
Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 70 %.