Popis
Využitie:
- Zahusťovanie - polievky, omáčky, šťavy a ďalšie jedlá zahustíte a ochutíte touto zmesou.
- Náhrada vajec - do cesta alebo do zmesi na placky či zemiakové placky, v tom všetkom bude hraška dobrým spojivom.
- Nátierky, dresingy, omáčky - hraška pomôže pri príprave základu pre tieto pokrmy.
- Obaľovanie - iba s vodou slúži na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra.
Hraška je česká rodinná firma s mnohoročnými skúsenosťami zameraná na výrobu bielkovinových koncentrátov rastlinného pôvodu, obaľovacích a chutiacich zmesí. Firma nepoužíva syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autorkou produktovej rady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, ktorá vytvárala stravovacie normy materskej školy a organizuje kurzy varenia.
Zloženie
Hrach 70 %, zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), cesnak, soľ s obsahom 40 % draslíka, zmes korenia.Skladovanie
Skladujte na suchom mieste.