Popis
Využitie:
- Kysnuté cestá aj s kypriacim práškom - či už použijete droždie alebo kypriaci prášok, hraška dobre nahradí vajcia v oboch prípadoch.
- Palacinky - namiesto vajec pridajte hrašku a budete mať svetové palacinky s vôňou vanilky.
- Sladká omáčka - pre sladké nákypy a žemľovky možno použiť omáčku pripravenú z vanilkovej hrachovej zmesi, nákyp sa vďaka omáčke spojí aj bez vajec.
- Obaľovanie - dokonca môžete v cestíčku z tejto zmesi obaliť ovocie, ktoré následne osmažíte.
Hraška je česká rodinná firma s mnohoročnými skúsenosťami zameraná na výrobu bielkovinových koncentrátov rastlinného pôvodu, obaľovacích a chutiacich zmesí. Firma nepoužíva syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autorkou produktovej rady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, ktorá vytvárala stravovacie normy materskej školy a organizuje kurzy varenia.
Zloženie
Hrach 70 %, zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), prírodná vanilka 0,5 %, zmes korenia.Skladovanie
Na suchom mieste.