Popis
Rímsky hrach sa získava z rastliny s názvom cícer baraní. Domestikovaný bol pred 7 000 rokmi v oblasti okolo Turecka a Sýrie. Dnes sa prevažne pestuje a používa v Indii. Plodom rastliny je lusk s až desiatimi guľovitými semenami nažltnutej farby. Je to tretia najrozšírenejšia strukovina na svete, hneď po hrachu siatom a fazuli obecnej.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Cícerová múka* 41,7 %, sušený zemiakový škrob*, trstinový cukor*, vanilkový cukor* (trstinový cukor*, vanilka mletá* 1,5 %), kypriaci prášok* (vínny kameň, kukuričný škrob, jedlá sóda), morská soľ . *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Skladujte v suchu.