Popis
Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a zvyčajne aj druhu obilia s názvom ''miso''. Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových sudoch. Prípravu tradičnej japonskej polievky môžete mať uľahčenú vďaka tejto instantnej zmesi.
Spoločnosť MUSO bola založená pred 30 rokmi podľa základných princípov makrobiotiky, čo je špecifický spôsob stravovania a životného štýlu. Firma si veľmi zakladá na kvalite a využívaní tradičných výrobných procesov. Suroviny použité na výrobu výrobkov nie sú geneticky modifikované.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
MISO hnedá ryža* 51 % [SÓJOVÉ bôby*, hnedá ryža*, morská soľ, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae)], biele MISO* 45 % [ryža*, SÓJOVÉ bôby*, morská soľ, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae)], morské riasy Wakame. *výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Sójové bôby
Skladovanie
Skladujte v suchu a v chlade.