Popis
Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle aj druhom obilia s názvom "miso". Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú sa po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch. Prípravu tradičnej japonskej polievky môžete mať uľahčenú vďaka tejto instantnej zmesi.
Spoločnosť Muso bola založená pred 30 rokmi podľa základných princípov makrobiotiky, čo je špecifický spôsob stravovania a životného štýlu. Firma si veľmi zakladá na kvalite a využíva tradičných výrobných procesov. Suroviny použité na výrobu produktov nie sú geneticky modifikované.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňujú im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Miso z hnedej ryže* 48 % (SÓJOVÉ bôby*, hnedá ryža*, jedlá soľ, koji), JAČMENNÉ miso* 47,7 % (SÓJOVÉ bôby*, JEČMEŇ*, jedlá soľ, koji), wakame (morská riasa), kombu (morská riasa). *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok, Sójové bôby
Skladovanie
Skladujte v suchu v uzavretom obalu. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.