Popis
Využitie:
- Karbonátky - do zmesi na karbonátky môžete pridať nasekané sušené paradajky
- Šalát - sušené paradajky skvelo ochutia šaláty, príklad nájdete v časopise Dobroty leto 2013 na str. 21 (Kuskusový šalát) alebo v časopise Dobroty leto 2016 na str. 19 (Fazuľový šalát so sušenými paradajkami, opečenou cuketou a balkánskym syrom)
- Cibuľové krúžky so slivkovým dipom - recept so sušenými paradajkami hľadajte v časopise Dobroty leto 2016 na str. 16
- Tofu nátierka s tekvicovými semienkami - inšpiráciu na nátierku môžete čerpať z časopisu Dobroty leto 2016 zo str. 16
- Ryžovo-quinoový pilaf - túto špecialitu vytvoríte podľa Dobrôt jar 2015 (str.12 )
Pri výrobe sa nepoužívajú farbivá ani konzervačné látky Sušené paradajky naložené v olivovom oleji patria k najobľúbenejším výrobkom spoločnosti La Frubense. La Frubense je v španielskej Andalusii priekopnickou spoločnosťou produkujúcou sušené paradajky. U prameňa úspechu stojí rýchlosť, s akou sa paradajky okamžite po zbere sušia, dobrá kvalita surovín a tradičný spôsob výroby, ktorý umožňuje maximálne zachovať chuť a arómu paradajok.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktorý zaisťuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Paradajky sušená* 63 %, slnečnicový olej* 25 %, extra panenský olivový olej* 6,3 %, kapary, vínny ocot*, soľ, cesnak*, oregano*, petržlen*, bazalka*. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Skladujte v suchu, chlade a uzavretom obale.