Popis
Využitie:
- Náplň - z granulátu pripravíte chutnú plnku so zeleninou.
- Zapekanie - či už zapekáte cestoviny alebo zemiaky, do zmesi na zapečenie môžete pridať granulát.
- Omáčky - napríklad v paradajkovej omáčke na cestoviny bude granulát skvelou náhradou mäsa.
- Ázijské recepty - sójové mäso sa skvele hodí do ázijských jedál, môžete ich zmiešať so zeleninou, hubami, klíčkami, sójovou omáčkou a podávať k ryži alebo cestovinám.
Sója je asi meter vysoká rastlina so strukmi, v ktorých sa nachádzajú sójové bôby. Ide o jednu z najstarších kultúrnych plodín. Pôvodne pochádza z Číny a pestovala sa už viac ako 2000 rokov pred naším letopočtom. Sóji vyhovuje teplejšie podnebie trópov a subtrópov. Vyrába sa z nej tofu, tempeh, sójové omáčky, miso, natto, rôzne sójové nápoje, jogurty, nátierky i údeniny. Okrem toho sa v priemysle využíva aj na výrobu bionafty, kozmetických prípravkov, olejov, mydiel a plastov.
Zloženie
Odtučnená SÓJOVÁ múka. Môže obsahovať stopy lepku, orechov, arašidov a mlieka.Alergény
Sójové bôby
Skladovanie
Skladujte pri teplote do 25 °C a pri relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.