Popis
Aj keď sa jedná o čokoládu mliečnu, 45 % tvorí kakao. Jej lahodná maslová chuť sa vám rozplynie na jazyku. Čokoládu môžeme maškrtiť len tak alebo skúsiť zaexperimentovať a pridať ju do pečenia či sladkých jedál.
Využitie:
- dezerty - čokoládu môžete rozpustiť v horúcom vodnom kúpeli a zaliať ňou trebárs ovocný šalát alebo pohár
- pečenie - nasekajte čokoládu na drobné kúsky a vmiešajte ju do cesta na bábovku alebo sušienky
- zmrzlina - nasekaná horká čokoláda urobí z vašej domácej zmrzliny delikatesu, stačí ju pri výrobe zamiešať do smotany
- raňajky- nalámanou či nastrúhanou čokoládou obohaťte svoju kašu aj sypké müsli
Táto čokoláda bola vyrobená v Litve zo surovín najvyššej kvality. Intenzívne a farebné čokolády Mulaté sa líšia svojimi netradičnými príchuťami (napr. s morskou soľou, s tahini a praženým sezamom, s konopným proteínom, s vanilkou, škoricou a kajenským korením) a sú vyrábané s láskou. Certifikovaná kolekcia čokolád Mulaté bola inšpirovaná cestami za kakaom po strednej Amerike, Ázii a Afrike.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zaisťuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zaujíma Vás viacej o ekologickom poľnohospodárstve? Prečítajte si články v našom bioseriáli.
Zloženie
Kakaové maslo*, kakaová hmota*, cukor*, sušené odstredené MLIEKO*, ARAŠIDOVÝ* krém 10 %, slnečnicový lecitín*. Môže obsahovať orechy a sezamové semiena. *=BIO.Alergény
Arašidy, Mlieko
Skladovanie
Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.