Popis
Využitie:
- dezerty - čokoládu môžete rozpustiť v horúcom kúpeli a zaliať ňou napríklad ovocný šalát alebo pohár
- pečenie - nasekajte čokoládu na drobné kúsky a vmiešajte ju do cesta na bábovku alebo sušienky, z horkej čokolády si tiež môžete upiecť moderné brownies
- zmrzlina - nasekaná horká čokoláda urobí z vašej domácej zmrzliny delikatesu, stačí ju pri výrobe zamiešať do smotany
- omáčky - čokoláda sa môže používať na výrobu slanej omáčky, jej základ tvorí opražená cibuľka, cesnak, tymian a chilli, potom sa pridáva čokoláda a nakoniec vývar, všetko povaríme 7 minút a dochuťte soľou a korením
- mexická kuchyňa - v mexických receptoch sa čokoláda hojne využíva aj v slaných pokrmoch, pridáva sa väčšinou v malých dávkach spoločne s korením
- raňajky - nalámanou či nastrúhanou čokoládou obohatíte svoju kašu aj sypké müsli
Značka Jardin Bio je od roku 1995 súčasťou skupiny Léa Nature, ktorá jej uvedením na trh chcela predstaviť výrobky prispievajúce k blahu človeka i prírody. 80% výroby Bio Jardin sa sústredí vo Francúzsku, ide teda o miestneho regionálneho výrobcu. Aj väčšinu surovín značka získava priamo z Francúzska. Spoločnosť navyše daruje 1% svojho obratu združeniam na ochranu životného prostredia.
Kakao na výrobu čokolády sa starostlivo vyberá a vďaka jeho vysokej kvalite získava výrobok typickú intenzívnu čokoládovú arómu. Navyše čokoláda neobsahuje lecitín, ktorý väčšinou v čokoládach nahrádza kakaové maslo.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Kakaová hmota * z Dominikánskej republiky, trstinový cukor *, kakaové maslo *. Môže obsahovať stopy mlieka, lepku a ostatných stromových orechov. Kakaová sušina najmenej 70%. Môže obsahovať mlieko, glutén a orechy.* Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
nevystavujte přímým slunečním paprskům. Uchovávejte na tmavém, suchém a chladném místě.