Popis
Využitie:
- Zdobenie - hotové torty alebo nepečené dezerty môžete ozdobiť kôstkami.
- Pečenie - skúste kôstky pridať do muffinov, sušienok alebo aj do obyčajnej bábovky.
- Raňajky - čokoládkami možno ráno posypať aj kašu alebo ich prisypať do müsli.
Recepty s kôstkami:
- Ovsené sušienky s orechovým maslom - v časopise Dobroty zima 2016-17 na str. 16.
- Makové muffiny s nugátovým krémom - v časopise Dobroty leto 2016, str. 14.
- Ryžovo-konopná zmrzlina - v časopise Dobroty leto 2016, str. 17.
- Sladká desiata - v časopise Dobroty jeseň 2015 na str. 8.
- Fazuľové brownies s korenenou hruškou - v časopise Dobroty jeseň 2016 na str. 17.
Tento výrobok ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.
Zloženie
Kakaová hmota* 56,5 %, trstinový cukor*, kakaové maslo*, SÓJOVÝ lecitín*. Môže obsahovať mlieko, glutén, sóju, arašidy, ostatné orechy a sezam. *produkt kontrolovaného ekologického polnohospodárstva.Alergény
Sójové bôby
Skladovanie
Skladujte v suchu a chlade (pri teplote 12-20 °C a do max. 65 % vlhkosti vzduchu). Chráňte pred priamym slnečným žiarením.