Popis
Tipy:
- Podávajte so zemiakovou kašou a máte rýchly obed alebo večeru.
- Použite do sendviča alebo pripravte do krabičky spolu s kúskom chleba a zeleninou - na cestu, na výlet.
Rímsky hrach sa získava z rastliny s názvom cícer baraní. Domestikovaný bol pred 7 000 rokmi v oblasti okolo Turecka a Sýrie. Dnes sa prevažne pestuje a používa v Indii. Plodom rastliny je lusk s až desiatimi guľovitými semenami nažltnutej farby. Je to tretia najrozšírenejšia strukovina na svete, hneď po hrachu siatom a fazuli obecnej.
Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňujú im niesť toto označenie.
Zloženie
Cícerová múka* 61,9 %, kukuričná múka*, morská soľ, sušený cesnak*, sušená cibuľa*, zmes korenia* (koriander*, rímska rasca*, nové korenie*, škorica*, zázvor*, muškátový orech*, čierne korenie*). *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Skladujte v suchu.