Popis
Využitie:
- pochúťka - sušené krížalky chutia výborne aj samotné, môžete s nimi zahnať maškrtnosť
- sladké pečenie - nebojte sa do koláčov pridať sušené ovocie, ak práve nemáte čerstvé, stačí recept prispôsobiť, pretože sušené ovocie je výrazne sladšie ako čerstvé
- raňajky - sušené jablká chutia aj po pridaní do vašej kaše alebo do domáceho müsli
- sladkosti - krúžky môžete obaliť napríklad v čokoláde
- Muzika - tento vianočný recept nájdete v časopise Dobroty zima 2012-13 na str. 13
- čaj - 30 minút varte krížalky, škoricu, citrónovú kôru a potom ešte desať minút lúhujte, nakoniec čaj preceďte a slaďte medom
Sušenie ovocia prispieva výrazne k jeho trvanlivosti a možno ho využiť ako alternatívu mimo sezóny čerstvého ovocia. Pre lepšiu chuť môžete jablká na 15 minút pred použitím namočiť do teplej vody.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Sušená lúpané jablká*. Môže obsahovať glutén, arašidy, sóju, škrupinové plody a sezam. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Skladujte v suchu a chladu.