Popis
Využitie:
- Polievka - zmes stačí uvariť v dostatočnom množstve vody a ku koncu varenia polievku len dochutíte korením a bylinkami.
- Hlavné jedlo - uvarenú zmes strukovín môžete zmiešať s ryžou, dusenou zeleninou, restovaným hubami, sójovou omáčkou a máte skvelý obed.
- Šalát - zmes uvarte, nechajte vychladnúť a pridajte k nej ryžu, kukuricu a vašu obľúbenú nakrájanú zeleninu.
Indiánsku polievku ONTARIO tvorí ryža natural miešaná s tzv. divokou ryžou, čo sú plody vzácnej severoamerickej trávy zizánie vodnej, ktorá rastie v oblasti Veľkých jazier na hraniciach USA a Kanady. Ryžu dopĺňa červená šošovica, fazuľa mungo a sušená mrkva karotka.
Vznik strukovinových zmesí HOPI sa datuje do roku 1995. Čerpajúcu inšpiráciu v prastarých receptoch a časoch, keď ľudia nepoužívali umelé dochucovadlá a chemické konzervačné látky, vyvinula spoločnosť skupinu 3 výrobkov (Siesta, Ontario, Ó hladné ja). Pôvodnými zakladateľmi spoločnosti boli vtedajší učitelia angličtiny Jana Gažarová (teraz Nováková) a Andrew Glueck (USA), ktorí sú jej hlavnými akcionármi dodnes.
Zloženie
Ryža dlhozrnná pololúpaná 54 %, šošovica drobnozrnná červená 15 %, vigna zlatá (fazuľa mungo) 15 %, zizánia vodná 8 %, sušená mrkva.Skladovanie
Skladujte v suchu. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.