Popis
Využitie:
- Polievka - zmes stačí uvariť v dostatočnom množstve vody a ku koncu varenia polievku len dochutíte korením a bylinkami.
- Hlavné jedlo - uvarenú zmes strukovín môžete zmiešať s uvarenými cestovinami a s opečenou zeleninou a máte skvelý obed.
- Nátierka - zmes uvarte, nechajte vychladnúť a pridajte k nej nakrájanú jarnú cibuľku, nastrúhanú mrkvu a zeler, biely jogurt, soľ a limetkovú šťavu.
Vznik strukovinových zmesí HOPI sa datuje do roku 1995. Čerpajúcu inšpiráciu v prastarých receptoch a časoch, keď ľudia nepoužívali umelé dochucovadlá a chemické konzervačné látky, vyvinula spoločnosť skupinu 3 výrobkov (Siesta, Ontario, Ó hladné ja). Pôvodnými zakladateľmi spoločnosti boli vtedajší učitelia angličtiny Jana Gažarová (teraz Nováková) a Andrew Glueck (USA), ktorí sú jej hlavnými akcionármi dodnes.
Zloženie
Šošovica drobnozrnná červená 73 %, JAČMENNÉ vločky, zemiaky konzumné, sušený pór.Alergény
Lepok
Skladovanie
Skladujte v suchu. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.