Popis
Základ lievancov tvorí celozrnná jačmenná múka, v ktorej je zachované najcennejšie bohatstvo obilného zrna - minerálne látky, vitamíny a vláknina z obalových vrstiev zrna, ktoré sú u bielych múk odstránené. Jačmeň je veľmi odolná rastlina a túto svoju odolnosť a vitalitu prenáša aj do potravín, ktoré sú z neho vyrobené. Spolu s ovsenými vločkami sú zdrojom dlho a rovnomerne uvoľňujúcu sa energiu. Jačmenné lievance tak môžu byť vynikajúcimi raňajkami na začiatku náročného dňa alebo výdatným hlavným jedlom. Nie sú doslaďované cukrom, ale aj napriek tomu sú sladučké. Jemnú sladkosť im totiž dodáva prirodzene sladká srvátka.
Zloženie
Celozrnná múka JAČMENNÁ* 60 %, sušená SRVÁTKA*, OVSENÉ vločky* 16 %, prášok do pečiva (kukuričný škrob*, kypriace látky: vínny kameň, jedlá sóda), morská soľ. Môže obsahovať stopy sezamu, orechov a zeleru. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok, Mlieko
Skladovanie
Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C.