Popis
Tipy:
- Pohánková torta s ovocným agarom - ako možno využiť škrob pri príprave nepečeného dezertu hľadajte v časopise Dobroty jeseň 2015 na str. 18.
- Bábovka s arašidovým maslom a brusnicami - sladké pečenie s kukuričným škrobom nájdete v časopise Dobroty jeseň 2015 na str. 32.
- Karbonátky z quinoy - na str. 19 v Dobrotách jeseň 2017 je škrob súčasťou receptu na bezlepkovú verziu fašírok.
- Zemiakové knedle - pripravené valčeky z cesta obaľte v kukuričnom škrobe, nebudú sa variť a povrch bude pevný (Dobroty jeseň 2017, str. 26).
Tento škrob je jedným z BIO radu výrobkov od spoločnosti AMYLON. Ocenia ho predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. BIO potraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.
Zloženie
Kukuričný škrob *. Môže obsahovať stopy mlieka a vajec. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Skladujte v suchu.