Popis
Raž je veľmi nenáročná obilnina na prírodné podmienky. Pestuje sa predovšetkým v strednej a severnej Európe aj vo vyšších nadmorských výškach. Raž má dve formy, ozimnú a jarnú. Ozimná forma sa vyskytuje častejšie. Z raže sa vyrába nielen múka, ale napríklad aj náhrady kávy, cestoviny alebo whisky či ražné pivo.
Extrudo Bečiče s.r.o. sa zameriava predovšetkým na produkty bez laktózy, lepku na bioptraviny a na kosher produkty. Spoločnosť funguje už od roku 1991. Je tiež držiteľom certifikátu kvality BRC. Firma sa tiež angažuje v boji proti detskej obezite a v snahe zaviesť do škôl zdravú výživu a bioprodukty.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
RAŽNÁ MÚKA*, soľ. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok
Skladovanie
Skladujte v suchu a temnu. Po otvorení spotrebujte do dvoch dní.