Popis
Využitie:
- S omáčkou - zeleninová alebo smotanová, uvarené cestoviny stačí zaliať omáčkou a jedlo máte rýchlo na stole.
- Na sladko - z rozvareného ovocia urobíte skvelú omáčku alebo cestoviny len zalejete sirupom, zasypete kakaom či kokosom.
- Zapečené - uvarené, so zeleninou a zaliate smotanou ich môžete zapiecť v rúre.
- Šalát - vychladnuté cestoviny zmiešajte napríklad s fazuľou, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálievkou z kyslej smotany
Pohánka sa k nám dostala v 15. storočí z Ruska a stala sa súčasťou českých jedál predovšetkým na Morave. Obľúbená je zvlášť vo Francúzsku, kde sa z nej robia známe tradičné palacinky - sladké crepes a slané galettes.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Múka pohánková *. Môže obsahovať stopy lepku a vajec. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.