Popis
Ryžové vretená LUCKA sa vyrábajú z ryžovej múky, tapiokového škrobu a soli. Neobsahujú konzervanty ani farbivá a uvaríte ich behom pár minút.
Majú jemnú chuť a pevnú štruktúru, nerozvarí sa. Vďaka neutrálnej chuti sa hodí k zeleninovým aj smotanovým omáčkam, na sladko s kakaom alebo ovocím, do šalátov aj zapekaných jedál.
Sú prirodzene bezlepkové a využijete ich v každodennej kuchyni ako alternatívu klasických cestovín.
Využitie ryžových vretien v kuchyni:
S omáčkou: Uvarené cestoviny podávajte s teplou zeleninovou alebo smotanovou omáčkou.
Zapečené: Zmiešajte s dusenou zeleninou, prelejte smotanou a zapečte v rúre.
Do šalátu: Vychladnuté cestoviny premiešajte s fazuľami, zeleninou, bylinkami a smotanovou zálievkou.
Zloženie
Ryžová múka, prírodný tapiokový škrob, soľ.Skladovanie
Skladujte na suchých miestach oddelene od látok s výrazným zápachom.