Popis
Využitie:
- Ryžové rezance s arašidovou omáčkou - kostičky tofu marinujte 30 min. v sójovej omáčke, potom ich na panvici restujte, zvlášť restujte zeleninu a huby a uvarte rezance, pre omáčku zmiešajte v hrnci ocot, sójovú omáčku, cukor, maslo, vodu, rozdrvený cesnak a nasekanú chilli papričku a krátko prehrejte, nakoniec všetko na panvici premiešajte, zdobte arašidmi a koriandrom.
- Zapečené rezance - napríklad klasické šunkofleky môžete pripraviť z ryžových rezancov.
- Polievky - prv ako budete rezance pridávať do polievky, vždy ich osobitne uvarte a sceďte, dávajte ich priamo do taniera plného polievky.
Zloženie
Ryžová múka, prírodný tapiokový škrob, soľ.Skladovanie
Skladujte na suchých miestach oddelene od látok s výraznými vôňami.