Popis
Využitie:
- s omáčkou - zeleninová alebo smotanová, uvarené cestoviny stačí zaliať omáčkou a jedlo máte rýchlo na stole
- na sladko - z rozvareného ovocia urobíte skvelú omáčku alebo cestoviny len zalejte sirupom, zasypte kakaom či kokosom
- zapečené - uvarené, so zeleninou a zaliate smotanou ich môžete zapiecť v rúre
- šalát - vychladnuté cestoviny zmiešajte trebárs s fazuľami, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálievkou z kyslej smotany
Cestoviny Risolino sú vyrábané z najkvalitnejšej dlhozrnnej ryže a sú preto jemné a chutné. Majú čisto prírodné zloženie - ryža, prírodný tapiokový škrob a štipka soli. Pri dodržaní správneho postupu sa nerozvaria a nelepia.
Zloženie
Ryžová múka, prírodný tapiokový škrob, soľ, kurkuma.Skladovanie
Skladujte na suchých miestach oddelene od látok s výraznými pachmi.