Popis
Využitie:
- s omáčkou - zeleninová alebo smotanová, uvarené cestoviny stačí zaliať omáčkou a jedlo máte rýchlo na stole
- na sladko - z rozvareného ovocia urobíte skvelú omáčku alebo cestoviny len zalejeme sirupom, zasypeme kakaom či kokosom
- zapečené - uvarené so zeleninou a zaliate smotanou ich môžete zapiecť v rúre
- šalát - vychladnuté cestoviny zmiešajte napríklad s fazuľou, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálievkou z kyslej smotany
Ražná múka sa vyrába mletím ražného zrna. Cestoviny sú tmavšie, pretože raž je síce príbuzná pšenici, ale má tmavšie a tenšie zrno. Celozrnná múka sa od bežnej líši obsahom otrúb a klíčkov.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Celozrnná RAŽNÁ múka*. Môže obsahovať stopy vajec. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok
Skladovanie
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.