Popis
Využitie:
- S omáčkou - zeleninová alebo smotanová, uvarené cestoviny stačí zaliať omáčkou a jedlo máte rýchlo na stole.
- Na sladko - z rozvareného ovocia urobíte skvelú omáčku alebo cestoviny len zalejete sirupom, zasypete kakaom či kokosom.
- Zapečené - uvarené, so zeleninou a zaliate smotanou ich môžete zapiecť v rúre.
- Šalát - vychladnuté cestoviny zmiešajte napríklad s fazuľou, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálievkou z kyslej smotany.
Pšenica pochádza z divokých tráv a patrí k najstarším plodinám pestovaným človekom. Sprevádza nás od začiatku poľnohospodárstva, teda mnoho tisíc rokov. Za ten čas, samozrejme, vzniklo veľa druhov a odrôd. Planéta Zem každý rok vydá 600 miliónov ton pšenice, ktoré poskytnú potravu miliardám ľudí. Táto obilnina zostáva základom výživy človeka a poskytuje potravu väčšiemu počtu obyvateľov planéty než ktorákoľvek iná plodina. Celozrnná pšeničná múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Celozrnná PŠENIČNÁ múka*, špenátový prášok*, červená repa v prášku*. Môže obsahovať stopy vajec. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok
Skladovanie
Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 70 %. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.