Popis
Kakao je vyrobené zo semien kakaovníku a je základnou surovinou pre výrobu čokolády. Má výraznú horkú chuť a pestuje sa predovšetkým v západnej Afrike. Pôvod kakaa ale nájdeme v Južnej Amerike, odkiaľ sa v 16. storočí dostalo aj do Európy.
Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňujú im niesť toto označenie.
Zaujíma Vás viac o ekologickom poľnohospodárstve? Prečítajte si články v našom bioseriáli.
Zloženie
Trstinový cukor*, čiastočne odtučnený kakaový prášok* 30 %, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín*. Môže obsahovať stopy mlieka, orechov a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Sójové bôby
Skladovanie
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.