Popis
Keď jedlo pripravujete z celozrnnej múky, môžete mať tmavšie sfarbenie než ste zvyknutý. Tmavšia farba ale neuberá pokrmom na chuti, práve naopak. Celozrnná múka krásne vonia aj dobre chutí.
Využitie:
- pečivo - chleba alebo cukrovinky, nahraďte vo svojom klasickom recepte bežnú múku celozrnnou a obohaťte tak svoj jedálniček o nový rozmer
- zahusťovanie - pretože je múka jemno namletá, môžete s ňou pokrmy opatrne zahustiť
- smaženie - lievance, haruľa aj trebárs palacinky dobre chutia pripravené z celozrnnej múky
- knedle, cestoviny, halušky - múku dobre využijete aj pri príprave varených príloh
Múka neobsahuje žiadne pridané látky zamedzujúce hrudkovitosť, regulujúce kyslosť alebo zlepšujúce kvalitu múky. Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňujú im niesť toto označenie.
Planéta Zem každý rok vydá 600 miliónov ton pšenice, ktoré poskytnú potravu miliardám ľudí. Táto obilnina zostáva základom výživy človeka a poskytuje potravu väčšiemu počtu obyvateľ planéty než akákoľvek iná plodina.
Celozrnná múka je bohužiaľ veľmi obľúbená u molí. Skladujte ju preto v chladničke, mraziaku alebo v špajzy v uzavretej nádobe.
Zloženie
PŠENIČNÁ múka celozrnná*. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok
Skladovanie
Skladujte pri teplote 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.