Popis
Špagety sú vyrobené z pšeničnej krupice, ktorá sa vyrába z kvalitnej tvrdej, alebo tvrdozrnnej pšenice, semoliny. Ich hlavnou výhodou je, že nemajú tendenciu sa rozvariť. Využijete ich všade tam, kam používate klasické špagety. Ich chuť najviac pozdvihne kvalitný olivový olej. Výborne ladí samozrejme s paradajkami a cesnakom.
Neobíde sa bez nich omáčka bolognese, kvalitné špagety sú absolútne nosným základom pre pokrm aglio olio. Ten bez dobrých cestovín proste neuvaríte. Vyskúšajte ich aj s bazalkovým alebo rukolovým pestom. A samostatnou kulinárskou kapitolou sú potom špagety alla carbonara alebo uhliarske, alebo špagety so smotanovou, či syrovou omáčkou. Určite sa ale nebojte experimentovať s neobvyklejšími kombináciami či chuťami.
Zloženie
Tvrdozrnná celozrnná PŠENIČNÁ krupica*. Môže obsahovať stopy sóje a horčice. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.Alergény
Lepok
Skladovanie
Skladujte na suchom a chladnom mieste.