Popis
Veľký rozbor strukovín sme pre vás pripravili v časopise Dobroty jeseň 2016.
Využitie:
- Polievky - strukoviny dobre ladia so zeleninou, hubami, zemiakmi, obilninami.
- Placky - rozmixujte varenú strukovinu, pridajte korenie, bylinky, vajíčko a múku, tvorte placky a smažte dozlatista z oboch strán.
- Zapečená - fazuľu môžete zapekať podobne ako mleté mäso, napr. na lasagne alebo musaku.
- V omáčke - fazuľa môže skvele nahradiť mäso v omáčke.
- Kaša - rozmixovaná strukovina slúži dobre ako príloha.
- Šalát - vychladenú fazuľu možno zamiešať do šalátu a obohatiť tak jeho chuť.
- Nátierka - strukoviny mixujte s dusenou alebo pečenou zeleninou, s uvarenou ryžou, s vločkami, s hubami, s uvarenými obilninami, s nátierkami z orechov a semienok, s trochou kvalitného panenského oleja.
Spoločnosť La BIO IDEA funguje už vyše 25 rokov. Výroba výrobkov prebieha na Sicílii a v jej okolí, odkiaľ tiež pochádzajú všetky suroviny. Značka sa snaží svojou výrobou zapadnúť do prirodzeného spôsobu života na Sicílii.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Pitná voda, fazuľa červená oblička* 15 %, cícer* 15 %, fazuľa biela malá* 15 %, fazuľa maslová* 15 %, jedlá morská soľ. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Skladujte v suchu. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.