Popis
Využitie:
- Omáčka - k cestovinám sa skvelo hodí paradajková omáčka, kde základ tvorí pretlak, kombinujte s cesnakom a bazalkou
- Polievka - podobne ako u omáčky môže byť pretlak aj základom zeleninovej polievky, napríklad talianskej minestone alebo indickej z červenej šošovice
- Chilli con carne, ratatouille, lečo - tieto a im podobné pokrmy si môžete vďaka pretlaku dopriať aj mimo sezónu čerstvých paradajok
- Zapečené jedlá - cestoviny zapečené s paradajkovou omáčkou a mozzarelou chutia výborne, nezabudnite na bylinky
- Tortily - pretlak, opečená paprika, kukurica, osmažená cibuľka, cesnak, všetko spolu prevarte a plňte touto náplňou torily, navrch môžete nasypať syr
- Pizza - paradajkový pretlak využijete aj pri príprave domácej pizze, inšpirujte sa našim receptom
Spoločnosť La BIO IDEA funguje už cez 25 rokov. Výroba produktov prebieha v Sicílii a v jej okolí, odkiaľ tiež pochádzajú všetky suroviny. Značka sa snaží so svojou produkciou zapadnúť do prirodzeného spôsobu života na Sicílii.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktorý zaisťuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zaujíma Vás viac o ekologickom poľnohospodárstve? Prečítajte si články v našom bioseriáli.
Zloženie
Paradajkový pretlak* 22 %. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte čo najskôr.