Popis
Využitie:
- Polievka - klasická staročeská kapustnica, valašská kyselica alebo ruský boršč, v týchto polievkach kapusta zažiari, recept na boršč nájdete napríklad v časopise Dobroty zima 2013-14 na str. 20.
- Knedle, kapusta, tofu - skúste tradičné bravčové nahradiť vegánskou alternatívou a vychutnajte si tak českú odľahčenú klasiku.
- Segedínsky guláš - kapusta v biokvalite dodá nielen tejto omáčke silnú a výbornú chuť.
- Halušky - aj v tomto slovenskom jedle je nevyhnutnou súčasťou kyslá kapusta.
- Kapustnica s tempehom - vyskúšajte originálny recept z časopisu Dobroty jeseň 2012 (s. 7).
- Cícerové ragú s kapustou a omáčkou z arašidového masla - ako pripraviť túto dobrotu hľadajte v časopise Dobroty jeseň 2013 na str. 8.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Biela kyslá kapusta v náleve *, morská soľ, čierne korenie * bobkový list *. Pasterizované. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Pri teplote 0-30 ° C. Po otvorení uchovajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.