Popis
Kombucha sa hovorí hube pochádzajúcej z východnej Ázie. Nejedná sa o bežnú hubu ako ju poznáme, ale o symbiotický útvar tvorený niekoľkými druhmi kvasiniek a baktérii. Má tvar plochého gumovitého svetlo šedého alebo hnedého lievanca. V Japonsku bola Kombucha známa už 400 rokov po Kristovi. V starej Čine sa ctila čajová huba ako božský dar. V priebehu storočí putoval prírodný osviežujúci nápoj kombuchy cez Japonsko a Rusko až do Európy.
Spoločnosť STEVIKOM s. r. o. bola založená v roku 1999 a venuje sa výrobe produktov zdravej výživy. Celkovo vyrába 8 rôznych príchutí Kombuchy. Od roku 2005 ju vyrábajú v biokvalite. V roku 2009 boli certifikovaní NOP USDA Organic od Abcert AG, DE.
Zloženie
Voda, odvar z harmančeka (50 %) a zeleného čaju(50 %), cukor.Skladovanie
Skladujte pri teplote do 24 °C. Po otvorení spotrebujte do 10 dní.