Popis
Špagety sú vyrobené z pšeničnej krupice, ktorá sa vyrába z kvalitnej tvrdej čiže tvrdozrnnej pšenice alebo semolíny. Hlavnou výhodou je, že nemajú tendenciu sa rozvárať. Využijete ich všade tam, kam používate klasické špagety. Ich chuť najviac pozdvihne kvalitný olivový olej. Výborne ladí samozrejme tiež s paradajkami a cesnakom.
Neobíde sa bez nich omáčka bolognese, kvalitné špagety sú naproste nosným základom pre pokrm aglio olio. Ten bez dobrých cestovín proste neuvaríte. Vyskúšajte ich aj s bazalkovým alebo rukolovým pestom. A samostatnou kulinárskou kapitolou sú potom špagety alla carbonara alebo uhliarske, alebo špagety so smotanovou či syrovou omáčkou. Určite sa ale nebojte experimentovať s nezvyklejšími kombináciami či chuťami.
Zloženie
Tvrdozrnná PŠENIČNÁ krupica*. Môže obsahovať stopy sóji a horčice. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok
Skladovanie
Skladujte na suchom a chladnom mieste.