Popis
Tipy a recepty na použitie cirokovej kaše:
- raňajky - v našom časopise Dobroty jar 2016 nájdete tipy, ako kašu sladiť, z čoho ju variť, čím ju ochutiť alebo čo do nej pridať
- dezert - v pohári môžete kašu krásne ozdobiť karamelizovaným ovocím a sladkým sirupom
- kokteil - keď pri varení pridáte viac tekutiny, redšiu kašu potom možno rozmixovať s orechmi a ovocím a urobíte si výborný kokteil
- knedličky do polievky - nastrúhané tofu, kašu, rozotrený cesnak a nasekané bylinky sformujte do malých knedličiek, ktoré stačí v polievke už len 3 minúty povariť
- nátierka - kaša môže byť základnou hmotou na výrobu domácich nátierok
Ráno robí deň a raňajky robia ráno. Dobré raňajky vám zaistia dostatok energie a pocit sýtosti. Ale práve ráno sa človek často najviac ponáhľa a nemá na prípravu jedla veľa času. V takomto prípade môžete siahnuť po instantnej kaši, napríklad cirokovej.
Fantázii sa medze nekladú a do svojej kaše si môžete zakaždým pridať niečo iné. Z jedného vrecka si tak urobíte veľa rôznych a chutných pokrmov.
Cirok dvojfarebný je rastlina z čeľade lipnicovitých pestovaný ako obilnina. Zrná tejto rastliny sa používajú na výrobu múky a ako krmovina. Sú celkom prirodzene bezlepkové. Najväčším producentom ciroku sú Spojené štáty americké a Nigéria.
Firma Nominal je na trhu už 20 rokov. Dôležitými hodnotami sú pre nich príroda, starostlivosť, pokora a usilovnosť. Dbajú predovšetkým na kvalitu surovín, niektoré si aj sami pestujú. Značka patrí medzi priekopníkov bezlepkových potravín v Českej republike.
Zloženie
Cirok 60 %, celozrnná ryža.Skladovanie
Skladujte v suchu a vždy uzavřené.