Popis
Tipy a recepty na použitie kaše:
- raňajky - v našom časopise Dobroty jar 2016 nájdete tipy, ako kašu sladiť, z čoho ju variť, čím ju ochutiť alebo čo do nej pridať
- dezert - v pohári môžete kašu krásne vyzdobiť napríklad karamelizovaným ovocím a sladkým sirupom
- zahusťovanie - vďaka neutrálnej chuti je kaša ideálna na zahusťovanie pokrmov, ako sú omáčky alebo polievky
- kokteil - keď pri varení pridáte viac tekutiny, redšiu kašu potom možno rozmixovať s orechmi a ovocím, a tak si urobíte výborný kokteil
- knedličky do polievky - nastrúhané tofu, kašu, rozotrený cesnak a nasekané bylinky sformujte do malých knedlí, ktoré stačí v polievke už len 3 minúty povariť
Ráno robí deň a raňajky robia ráno. Dobré raňajky vám zaistia dostatok energie a pocit sýtosti. Ale práve ráno sa človek často najviac ponáhľa a nemá na prípravu jedla veľa času. V takomto prípade môžete siahnuť po instantnej kaši, napríklad práve kukuričnej.
Fantázii sa medze nekladú a do svojej kaše si môžete zakaždým pridať niečo iné. Z jedného vrecka si tak urobíte veľa rôznych a chutných pokrmov.
Zloženie
Kukuričná múka.Skladovanie
Skladujte v suchu.