Popis
Ako použiť miso pasty v kuchyni? Pozrite sa na video.
Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle aj druhu obilia s názvom "miso". Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú sa po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.
Spoločnosť Muso bola založená pred 30 rokmi podľa základných princípov makrobiotiky, čo je špecifický spôsob stravovania a životného štýlu. Firma si veľmi zakladá na kvalite a využíva tradičných výrobných procesov. Suroviny použité na výrobu produktov nie sú geneticky modifikované.
Zloženie
Celé SÓJOVÉ BÔBY 58 %, voda, morská soľ, pražená SÓJOVÁ múka, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).Alergény
Sójové bôby
Skladovanie
Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 mesiacov.