Miso hatcho sója 400 g MUSO

Exotická pochúťka na prípravu japonskej polievky Miso či na dochutenie hotových pokrmov. Vychutnajte si intenzívnu, údenú až zemitú chuť. Viac

Hodnotenie Nehodnotené
Skladom
Kód produktu 463 007

Cena: 5,80 €  / 1,45 € za 100 g

  • Veganské
  • Bez pridaného cukru

Opis, zloženie a nutričné hodnoty

Popis

Ako použiť miso pasty v kuchyni? Pozrite sa na video.

Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle aj druhu obilia s názvom "miso". Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú sa po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.

Spoločnosť Muso bola založená pred 30 rokmi podľa základných princípov makrobiotiky, čo je špecifický spôsob stravovania a životného štýlu. Firma si veľmi zakladá na kvalite a využíva tradičných výrobných procesov. Suroviny použité na výrobu produktov nie sú geneticky modifikované.

Zloženie

Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, morská soľ, pražená JEČMENNÁ MÚKA, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).

Alergény

Lepok, Sójové bôby

Skladovanie

Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 mesiacov.

  • Legislatívne zaradenie Sójový výrobek - miso.
  • Počet kusov v kartóne 6 ks
  • Krajina pôvodu Japonsko

Správnosti a aktuálnosti informacíí o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyžšiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizováné a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.

Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie a nemali by byť akokoľvek reprodukované bez predchádzajúceho súhlasu Country Life, s. r. o. ani bez riadného uvedenia zdroje.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal
Tuky: 6,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 11,1 g
z toho cukry: 0,6 g
Bielkoviny: 22,4 g
Soľ: 12,3 g

Zobraziť viacZobraziť menej

Hodnotenie zákazníkov

Buďte prvý, kto vloží recenziu k tomuto produktu.

Pridať recenziu

1 2 3 4 5 0 - najhoršie, 5 - najlepšie


Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Pridať recenziuNechcem pridať recenziu

Súvisiace články

  • Jak se vyrábějí miso pasty

    Jak se vyrábějí miso pasty

    Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni.

    20.03. 2017 | Blog

Bioseriál


Prečo vlastne
kupovať
BIO

  • Bio v číslech

    Při pročítání poslední ročenky ekologického zemědělství jsme si říkali, že čísla nemusejí být vždy jen nuda. A tak je tento díl Bioseriálu právě o nich.

    Celý článok

Prihlásenie

Žiadny strach, na e-mail Vám pošleme obratom nové heslo.
Pokial vám neprišlo, skontrolujte si spamovú schránku.

Chcem sa prihlásiť

Košík

Nákupný košík je prázdny.