Popis
Ako použiť miso pasty v kuchyni? Pozrite sa na video.
Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle aj druhom obilia s názvom "miso". Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú sa po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.
Spoločnosť Muso bola založená pred 30 rokmi podľa základných princípov makrobiotiky, čo je špecifický spôsob stravovania a životného štýlu. Firma si veľmi zakladá na kvalite a využíva tradičných výrobných procesov. Suroviny použité na výrobu produktov nie sú geneticky modifikované.
Zloženie
Ryža 34 %, voda, SÓJOVÉ bôby, jedlá morská soľ, batátový sirup, alkohol 2 %, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).Alergény
Sójové bôby
Skladovanie
Skladujte v uzatvorenom obalu na suchom a chladnom mieste. Po otvorení dobre uzavrite a skladujte v chladničke.