Popis
Ako používať miso pasty v kuchyni? Pozrite sa na video.
Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle i druhu obilia s názvom „miso". Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.
Spoločnosť Muso bola založená pred 30 rokmi podľa základných princípov makrobiotiky, čo je špecifický spôsob stravovania a životného štýlu. Firma si veľmi zakladá na kvalite a využíva tradičné výrobné procesy. Suroviny použité na výrobu produktov nie sú geneticky modifikované.
Zloženie
Sójové bôby 58 %, jačmeň 29 %, morská soľ, voda, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).Alergény
Lepok, Sójové bôby
Skladovanie
Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v uzatvorenom obale v chladničke.