Popis
Miso polievka patrí medzi jeden zo základných pokrmov japonskej kuchyne. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle aj druhom obilia. Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú sa po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch. Prípravu tradičnej japonskej polievky môžete mať uľahčenú vďaka týmto kockám.
Miso kocky môžete použiť na prípravu základu na miso polievku alebo z nich zmiešať dresing na šalát alebo zjemniť ryžové či zeleninové pokrmy.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňujú im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zaujíma Vás viac o ekologickom poľnohospodárstve? Prečítajte si články v našom bioseriáli.
Zloženie
Jedlá morská soľ, rastlinné tuky a oleje* (bambucké maslo*, slnečnicový olej*), francúzske JAČNÉ miso* 19 % (SÓJOVÉ bôby*,JAČMEŇ*, nerafinovaná morská soľ, pitná voda, fermentačné/fermentačné činidlo Aspergillus oryza, mrkvový džús*/mrkvová šťava*, korenie*/korenie* (koriander*/koriander*, korenie*/čierne korenie*, muškátový kvet*/kvet*), petržlen*/petržlen*. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok, Sójové bôby
Skladovanie
Chráňte pred vlhkosťou, teplom a svetlom.