Popis
V časopise Dobroty zima 2015-2016 sme na strane 6-11 spracovali veľký prehľad sirupov.
Ryžový sirup: Obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie. Je svetlý, tekutejší, má pomerne nízku sladkosť.
Javorový sirup: Sirup má špecifickú, celkom výraznú chuť a vôňu, málinko pripomína karamel. Je sladší ako cukor, ale nie toľko ako agávový sirup.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Trstinový cukor*, ryžový sirup, pitná voda, koncentrovaná šťavaz plodů kanadskej brusnice* (klukva* [Vaccinium macrocarpon]) (10%), javorový sirup*, *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.Skladovanie
Skladujte v chlade a suchu. Po otvorení skladujte pri teplote do 10°C.