Popis
Ak ste sa stretli s kritikou kukuričného sirupu, tak vedzte, že ide o úplne iný výrobok - ide o vysokofruktózový kukuričný sirup (high fructose corn syrup čiže HFCS), ktorý sa v 20. storočí začal používať najmä v USA do všetkých možných potravín a nápojov. To viedlo k veľkému nárastu obezity.
Rozdiely medzi naším kukuričným sirupom a vysokofruktózovým sirupom:
Kukuričný sirup Country Life:
- vyrábaný z celého pomletého kukuričného zrna,
- vyrábaný prirodzeným spôsobom za pomoci prírodných enzýmov ,
- mechanická filtrácia,
- neobsahuje žiadnu fruktózu,
- zachováva si zlatistú farbu, chuť a obsah minerálov.
Vysokofruktózový kukuričný sirup HFCS:
- vyrába sa z kukuričného škrobu,
- vysoko priemyselne spracovaný výrobok,
- chemická filtrácia,
- umelo zvýšený podiel fruktózy,
- je číry a neobsahuje žiadne minerály.
Obsahuje 24 % glukózy a 32 % maltózy.
V Dobrotách zima 2015-2016 sme na strane 6-11 spracovali veľký prehľad sirupov vzájomné porovnanie obsahu jednotlivých cukrov.
Zloženie
Kukurica * (80 %), voda. Môže obsahovať stopy lepku. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok
Skladovanie
Skladujte pri teplote do 20 ° C.