Vlašské orechy 100 g COUNTRY LIFE

S vlašskými orechmi pripravíte tie najlepšie orechové náplne a krehké cesta. Nebojte sa ich použiť aj inam - vašim pokrmom dodajú novú chuť i textúru. Pražené sú výborné do šalátov, na jogurty a kaše, ale aj do zapekaných pokrmov. Vopred namočené sú dobre stráviteľné, hodia sa do smoothie alebo na výrobu domáceho vlašského mlieka. Viac

Hodnotenie Nehodnotené
Na objednávku
Kód produktu 142 019
Trvanlivosť 6 mesiacov

Cena: 1,65 €  / 1,65 € za 100 g

  • Veganské
  • Zo surovín bez lepku
  • Bez pridaného cukru

Opis, zloženie a nutričné hodnoty

Popis

Recepty:

  • Mlieko z vlašských orechov
    - 200 g cez noc namočených vlašských orechov prepláchnite a zalejte 1 litrom čerstvej vody, dôkladne rozmixujte a preceďte cez plátno, hmotu dobre vyžmýkajte;
    - použite na zaliatie granoly, do smoothies, na varenie a pečenie;
    - zvyšok môžete využiť do cesta na muffiny, sušienky alebo guľôčky.
  • Mrkvový koláč s vlašskými orechmi
    - recept je napísaný na strane 9 v Dobrotách jeseň 2013.
  • Dresing z tofu a oleja z vlašských orechov
    - recept je uvedený na strane 9 v Dobrotách jeseň 2013.
  • Korpusy, odrobinky, crumble
    - rozmixujte 100 g vlašských orechov, 150 g ovsených vločiek a zmiešajte so 6 lyžicami ryžového sirupu a 4 lyžicami kokosového oleja;
    - použite ako základ pre cheesecake alebo ďalšie múčniky, ako posýpku na crumble.
  • Maslo z vlašských orechov
    - vo výkonnom mixéri rozmixujte 200 g ľahko pražených orechov, podľa chuti môžete pridať javorový sirup, vanilkový extrakt, štipku soli;
    - použite na lievance, palacinky, raw sladkosti.
  • Omáčka na cestoviny
    - vlašské orechy chutia dobre v kombinácii so špenátom alebo sú skvelé v krémovej hubovej omáčke.
  • Pečivo
    - pridajte hrsť orechov do cesta na chlieb alebo na dalamánky.
  • Granola
  • Smoothie
  • Náplň do cesta, quiche
  • Do rizota, zapečených pokrmov
  • K syrom

Tipy na úpravu vlašských orechov:

  • Namáčanie
    - aspoň 6 hodín, vodu z namáčania zlejte a orechy prepláchnite čistou vodou, orechy budú lahodnejšie a lepšie stráviteľné;
    - použite na mlieko z vlašských orechov, krémy, smoothie.
  • Praženie
    - opražené majú výraznejšiu arómu a sú krásne chrumkavé - pečte za občasného miešania 5-15 minút pri 150 ° C;
    - na kaše, jogurty, šaláty, sladké i slané koláče (quiche), do jablkovej štrúdle.
  • Múka z vlašských orechov
    - pomeľte v mlynčeku na kávu alebo rozmixujte v mixéri;
    - pridávajte do ciest, krémov, na jogurty, kaše a raw sladkosti.

Ďalšie produkty:

Zloženie

VLAŠSKÉ ORECHY. Môže obsahovať stopy lepku a ostatných škrupinových orechov.

Alergény

Orechy

Skladovanie

Nevystavujte priamym slnečným lúčom. Skladujte pri teplote do 25 ° C a pri relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.

  • Legislatívne zaradenie Suché škrupinové plody – vlašské orechy.
  • Počet kusov v kartóne 16 ks
  • Krajina pôvodu Spojené štáty americké

Správnosti a aktuálnosti informacíí o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyžšiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizováné a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.

Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie a nemali by byť akokoľvek reprodukované bez predchádzajúceho súhlasu Country Life, s. r. o. ani bez riadného uvedenia zdroje.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2 954 kJ / 705 kcal
Tuky: 65,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,0 g
Sacharidy: 14,0 g
z toho cukry: 2,6 g
Vláknina: 7,0 g
Bielkoviny: 15,0 g
Soľ: 0,03 g

Zobraziť viacZobraziť menej

Hodnotenie zákazníkov

Buďte prvý, kto vloží recenziu k tomuto produktu.

Pridať recenziu

1 2 3 4 5 0 - najhoršie, 5 - najlepšie


Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Pridať recenziuNechcem pridať recenziu

Súvisiace články

  • Ořechy

    Ořechy

    Oříšky nemají snad žádnou nevýhodu. Jsou výživné a zdravé. Skvěle chutnají. V kuchyni se s nimi dá kouzlit na tisíc způsobů. Proto uspokojí i labužníky a milovníky dobrého jídla. A proto je máme rádi.

    06.01. 2017 | Blog

  • Ořechy – tipy na použití

    Ořechy – tipy na použití

    Ořechy se dají v kuchyni použít na spoustu různých způsobů. Naše nejoblíbenější najdete v tomto přehledu.

    06.01. 2017 | Blog

  • Ořechy – jak je namáčet a pražit, jak vyrobit ořechové máslo nebo mléko

    Ořechy – jak je namáčet a pražit, jak vyrobit ořechové máslo nebo mléko

    Poradíme vám, jak správně namáčet ořechy, jak je šetrně pražit, jak vyrobit domácí ořechové máslo nebo mléko.

    06.01. 2017 | Blog

  • Ořechy a semínka

    Ořechy a semínka

    Ořechy i semínka patří mezi výživově velmi hodnotné potraviny. Jsou skvělým zdrojem bílkovin, vitaminů, minerálů a velmi kvalitních tuků. Některé z nich mají tak výrazné prospěšné vlastnosti, že je lze považovat spíše za doplněk stravy (mezi takové určitě patří lněné a konopné semínko nebo naše novinka – chia semínko). Navíc se dají použít na nespočet způsobů. Proto by v kuchyni rozhodně neměly chybět. Sepsali jsme ke každému z nich to nejdůležitější a přidali pár tipů, co s nimi.

    16.04. 2012

Bioseriál


Prečo vlastne
kupovať
BIO

  • Bio v číslech

    Při pročítání poslední ročenky ekologického zemědělství jsme si říkali, že čísla nemusejí být vždy jen nuda. A tak je tento díl Bioseriálu právě o nich.

    Celý článok

Prihlásenie

Žiadny strach, na e-mail Vám pošleme obratom nové heslo.
Pokial vám neprišlo, skontrolujte si spamovú schránku.

Chcem sa prihlásiť

Košík

Nákupný košík je prázdny.