Popis
Využitie:
- Polievka - príklad polievky so žltým hrachom nájdete v časopise Dobroty zima 2013-14 na str. 15 (polievková zmes ako darček).
- Zemiakové placky so žltým hrachom - pripravte si ich podľa receptu z časopisu Dobroty jeseň 2016 (str. 3).
- Kaša - rozmixovaná strukovina slúži dobre ako príloha.
- Nátierka - strukoviny mixujte s dusenou alebo pečenou zeleninou, s uvarenou ryžou, s vločkami, s hubami, s uvarenými obilninami, s nátierkami z orechov a semienok, s trochou kvalitného panenského oleja.
Žltý hrach sa žne v celku s tmavou šupkou, ktorá sa následne odstraňuje a hrach je rozpolený. Toto spracovanie napomáha k ľahšej príprave hrachu pri varení, takže ho už netreba vopred namáčať, ale môžete ho rovno variť. Čas varenia je približne 45 minút.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Hrach žltý rozpolený *. Môže obsahovať stopy lepku. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaSkladovanie
Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.